KURSKALENDER

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE COVID-19 TILL ER SOM TÄNKER GÅ KURS HÖSTTERMINEN 2020!

Hej och välkommen till en ny spännande kurshöst med Swingum!

Med tanke på rådande omständigheter med Covid-19 så har vi fått modifiera kursutbudet för att anpassa oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer, men ändå kunna erbjuda dans.

Det innebär att vi endast kommer erbjuda kurser i solojazz och stepp med ett begränsat antal deltagare (12 deltagare + instruktör), detta för att kunna upprätthålla tillräckligt avstånd mellan deltagarna.

För att detta ska fungera måste var och en ta ett personligt ansvar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Information inför kursen:

  • Vi har planerat extra lång tid mellan de olika kurserna och vi rekommenderar att du tillbringar så lite tid som möjligt i anslutning till kurslokalen i samband med ditt kurstillfälle. Kom gärna ombytt och klar. Allt för att minska risken att vi blir för många personer på liten yta.
  • Instruktören för varje kurs säkerställer att det undervisade materialet för varje kurstillfälle filmas och tillgängliggörs för deltagarna. Allt för att du skall känna att du kan stanna hemma om du ej känner dig helt frisk utan att missa kurstillfällets innehåll.
  • Symptomen på de som insjuknat i Covid-19 har skiljt sig mycket från person till person, vilket innebär att du skall känna dig helt frisk för att komma till kurstillfället.
  • Exempel på symptom har varit hosta, feber, andningsbesvär, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel/led-värk och lukt/smak-bortfall.
  • Du som haft en konstaterad Covid-infektion skall stanna hemma/ej delta i kurs på minst 7 dagar, varav du ska ha varit feberfri de sista två dagarna och känna dig frisk. (Torrhosta och lukt/smakbortfall kan finnas kvar en längre tid, men du skall då känna dig frisk.)
  • Du som varit sjuk och inte har haft en bekräftad Covid-infektion skall ha varit symptomfri minst två dagar innan du kommer på ett kurstillfälle.
  • Munskydd är inget som folkhälsomyndigheten rekommenderar, men vad du som individ väljer att ha på dig är upp till dig. Dock medför dans att man ofta blir varm och med munskydd som det kliar bakom är risken stor att man i stället tar extra mycket i ansiktet med sina händer, vilket ej rekommenderas ur smittskyddssynpunkt.
  • Kom ihåg att tvätta händerna och ta med egen vattenflaska.

Tillsammans kan vi hjälpas åt för att skapa en lärorik, rolig och nytänkande danshöst där alla deltagare känner sig trygga.

Ta mig direkt till bokningssidan

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Inga kommande arrangemang. Återkom gärna inom kort.

Visa fler danser