SWINGUMS DANSKALENDER

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Swingkväll

Swingkväll

okt 29, 19:00 - okt 29, 23:00

Ordenshuset UmeåSkolgatan 48Umeå,90327 Karta

Swingkväll
Socialdans till DJ musik.
See further down for English!

19.00: En timmes introduktion för nybörjare i Lindy Hop. Inga förkunskaper behövs. 20.00: Dans till DJ-musik. Dessutom servering av både drick- och ätbart fram till 22.00! Avslutas 23.00. Ta gärna med en vattenflaska!
Medlemmar gratis, andra 60 kr (endast kontanter eller Swish).
Bli medlem på swingum.se/bli-medlem

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill att ni som besöker våra danskvällar respekterar dem. Detta innebär att du förutsätts vara vaccinerad med två doser (eller ha medicinska skäl), att du är frisk och symptomfri, och att du håller god handhygien. Några kanske fortfarande föredrar att dansa med fast partner, bara ett begränsat antal personer eller rentav solo, så respektera varandras val och gränser.

In English
19.00: One hour introduction for beginners in Lindy Hop. No previous experience required. 20.00: Dance to DJ music. Our café is open until 22.00! The evening finishes at 23.00. Bring your own bottle for water!
Members free, others 60 kr (cash or Swish only).
Membership at swingum.se/bli-medlem

We follow the recommendations from Swedish Public Health Agency and want our visitors to respect them. This means that you are expected to be vaccinated with two doses (or have medical reasons), to be healthy and without symptoms, and that you maintain a good hand hygiene. Some may still prefer to dance only with a fixed partner, a few persons or even solo, so respect each other’s choices and limits.
... Visa merVisa mindre

30 intresserad  ·  6 kommer
Swingum Sweet Sixteen

Swingum Sweet Sixteen

nov 13, 14:45 - nov 13, 23:00

Ordenshuset Skolgatan 48 90327 Umeå Karta

Äntligen har det blivit dags att fira Swingum, men då ett år har hunnit gå är det inte längre en 15-åring vi firar utan det har hunnit bli en 16-åring! Du är välkommen till en dag med roliga och utmanande workshops, möjlighet att få lyssna på och prata om musiken vi dansar till, se på film, fixa håret i en tidsenlig frisyr och både sälja och köpa kläder. Givetvis kommer vi också att dansa, var inte oroliga! Det kommer att finnas fika under dagen så att vi orkar med alla aktiviteter och vi äter gemensam middag.

För dig som är medlem är deltagande på dagen kostnadsfritt. För dig som inte ännu är medlem men vill delta så kostar det 200 kr, då blir du också medlem för resten av året och kommer kunna gå på resterande socialdanser utan kostnad.

Anmälan via swingweb.se/shop/?org=swingum&p=3010 Det är viktigt att såväl medlemmar som kommande medlemmar anmäler sig så att vi har koll på hur mycket fika och middag vi ska ordna samt specialkost!

Detaljerat program kommer under veckan 👯‍♀️
... Visa merVisa mindre

25 intresserad  ·  11 kommer
Visa fler danser